Unika restauranger i världen

Det finns många bra restaurangen världen över men då många restauranger idag serverar god mat så kan det ibland krävas att man måste sticka ut med annat än att bara servera god mat som gillas av smaklökarna för att på så sätt kunna locka fler gäster att besöka restaurangen i fråga. Det finns många restauranger runt om i världen som har förstått detta och därför skapat helt unika restauranger med helt unika koncept som inte bara de lokala i landet vill besöka utan även många internationella gäster vill mer än gärna besöka restaurangerna på grund av att restaurangerna är helt och hållet unika med sina annorlunda teman och inriktningar. Vilka är då några av de mest unika restaurangerna som finns i världen?

En unik matupplevelse

Restaurant ninja i New york är en restaurang i japansk stil där ninjor går runt på restaurangen i hopp om att nästan skrämma liver ut gästerna. Det är en av New york’s lite dyrare restauranger men man kan förvänta sig riktigt god mat och en helt och hållet unik upplevelse.Snowcastle of Kemi i Finland är en restaurang att besöka om man vill befinna sig på ett ställe som är gjort av is. Beställ en god tre rätters middag eller beställ något från a’ la carte menyn. Kom ihåg att det är viktigt att klä sig varmt under besöket. 789 prison feng yun i Kina är en unik restaurang där man under sin middag får chansen att uppleva hur det är att sitta i en fängelsecell, cellerna finns i flera olika storlekar. Maten kommer sedan att bli serverad genom en lucka i dörren. Det kommer helt klart att bli en unik matupplevelse och därför är restaurangen ett måste att besöka om man befinner är i närheten av Tianjin i Kina.5.8 Undersea restaurant i Maldiverna är en restaurang som ligger belägen under vattnet. Det finns hela sex stycken undervattens resturnager i maldiverna men 5.8 är den som är störst och då även den största undervattens restaurangen som finns i hela världen idag. Förutom att upplevelsen är helt och hållet unik med den vackra utsikten så kommer man dessutom serveras riktigt god mat om man besöker restaurangen.

Modern toalett i Taiwan

Modern Toilet i Taiwan är en restaurang med en riktigt annorlunda ide som verkligen sticker ut ur mängden. Restaurangen har valt att ha ett toalett-tema där maten också är i temat kiss och bajs. I början sålde restaurangen (vilket då var en glassbar) chokladglass i bägare som såg ut som en toalettstol vilket blev en total succé vilket gjorde att restaurangen kunde satsa ett steg längre även på mat i liknande tema. Stolarna man sitter på är formade som toalettstolar. The Grotto i Thailand är en mycket unik restaurang som ligger intill en grotta på stranden. Restaurangen är inte bara unik utan har också en mycket romantisk atmosfär vilket gör att det är enkelt att förälska sig i den thailändska restaurangen. Njut av god mat med den varma sanden mellan tårna och vattnet som utsikt.