Storkök och varmkök

Storkök och varmkök

Att skaffa sig Electrolux Professional är en bra idé då de gör arbetslivet lättare eftersom Electrolux storköks service finns till hands för de storkök som använder deras produkter. Med hållbarhet utformas integrerade och fullständiga lösningar för storköksmaskiner.

Vilket kommer att leda till en högre produktivitet, längre hållbarhet för Electrolux maskinpark för storkök, samt ser till att storköksugn, diskmaskin, kyl och frys får den storköksservice som förenklar underhåll och användning för medarbetarna.

Allt detta via Electrolux OnE Interface, vilket gör det möjligt för användarna att hantera hela verksamheten. OnE Interface synkroniserar tjänster och produkter för att företagarna ska få det optimala värdet för sitt företag med hjälp av Electrolux storköksservice. Electrolux har funnits inom branschen över 100 år, vilket innebär att det vet vad de håller på med, samt har ett servicenät som är det mest omfattade i hela världen. Det går att hitta återförsäljare i hela Sverige som står till tjänst att hitta lösningar som fungerar för sitt storkök.

Beredning

Inom storkök genomförs mycket beredning. Electrolux tillgodoser behovet genom att erbjuda produkter för att skära, skiva, mixa beredning av mat. Likaså finns maskiner för blandning, vispning, skalning, vakuumförpackning och avfallskvarnar. Det går att få en inredning i rostfritt och få all utrustning för ett varmkök.

Varmköksutrustning

I ett varmkök krävs det bra utrustning för att få maximal kvalitet på maten. Därför erbjuder bland annat Electrolux ugnstorkök, fritös, powergrill och Thermaline, samt High Speed Multicooker, kompaktugn Cook & Chill-lösningar. Vid reparation finns Electrolux serviceteam ett klick bort via OnE Interface. Storkök kan även införskaffa kokgrytor vilka är anpassade för att få en snabb nedkylning, en mer effektiv produktivitet och genomföra besparingar. 

Kyl & Frys

Det är viktigt att hålla råvaror, dryck och mat fräsch. Electrolux har ett brett utbud av produkter för att kyla och frysa i skåp- eller bänkform, samt lagra exempelvis vin. Det finns till och med möjligheten att införskaffa kyl- och frysrum, ismaskiner av olika slag och Blast Chiller & Freezers.

Utrustning för transport och Servering

Utrustning för transport och Servering

Electrolux har ett utbud av produkter perfekta för att servera eller transportera mat. Det innebär att det går att möta behovet för de platser som är allra mest krävande via serverings- och buffédiskar. Tillika finns det personlig lösning för kunder med en hög kvalitet, snygg design och framför allt optimal funktionalitet för self-service, flexi system och Drop-In. Likaså erbjuds kunderna möjligheten ett matdistributionssystem med tillbehör som är flexibelt och effektivt som kan möta kravet av kunders kapacitet.

Electrolux Diskutrustning

Har man som företag är Electrolux storkökdiskmaskin en bra lösning eftersom det finns ett flertal olika slags diskmaskiner att välja mellan. Allt från huv- och tunneldiskmaskin, till diskmaskiner för glas och maskiner för att installera under bänkar. Fördelen är att det alltid finns det möjlighet att få en fullgod service Electrolux diskmaskin via OnE Interface. Där det går att sköta all verksamhet till sitt företag på ett effektivt och professionellt sätt. Vi hoppas att denna artikel var intressant för dig. Stort lycka till.